Grupper

Boka Kroppslabbet

Vi tar varje år emot ett gäng med grupper som alla har olika förutsättningar. Oavsett om det ska vara ett Ninjakalas för 9-åringen eller ett svettigt träningspass för fotbollslaget tar vi emot grupper alla veckans dagar i mån av plats och tid i salarna.

Nedan kan du läsa lite mer specifikt om de grupper vi erbjuder.Företag & kompisgäng

Ta med kollegorna från jobbet eller föreningen på ett träningspass anpassat för just er. Vi delar gärna med oss av vår kunskap inom CrossFit, hinderteknik, klättring eller funktionell träning i allmänhet.

Efter träningspasset finns möjlighet att testa hinder i vår OCR-del och klättring i Bouldering-hörnan om ni önskar det. Vi kan även värma på bastun så ni kan hänga kvar och umgås en stund efter avslutat pass.

För mer info och bokning: info@kroppslabbet.se

Barnkalas

Ett barnkalas på Kroppslabbet är alltid uppskattat och vi tycker det är superkul när barn kommer i rörelse. Ett kalas pågår i 1.5 tim där vi tar en kort fikapaus mitt i för att ladda upp med energi.

Vi startar med enklare uppvärmning och lekar. När barnen blivit varma i kläderna tar vi oss an hinderbanorna vi byggt upp. Våra instruktörer är alltid med under hela kalaset och försöker alltid få varje barn att känna sig som en superhjälte för en dag.

Avslutningsvis får barnen leka loss i hela salen.
Fika tar man med själv då alla har olika önskemål om vad som ska serveras.

Pris: 195:-/barn

För anmälan och mer info: info@kroppslabbet.se

OCR & Ninjaträning

1-2 gånger per termin startar vi upp gruppträning för barn i åldern 5-14 år. Detta är grupper som kräver anmälan.

Här lär sig barnen allt som krävs för att ta sig igenom en hinderbana. Vi varvar lekar med hinderbanor och ibland även lite teori om träning.
Med avancerade hinder och mjuka madrasser kan vi få barnen att våga lära sig saker som varken de själva eller du som förälder kanske trodde var möjligt!

”På Kroppslabbet är ingenting omöjligt!”

Datum för grupperna annonseras ut några veckor innan start via vår intresse-lista och om inte platserna fylls direkt annonseras det även ut på hemsida och vår Facebook-sida. Grupperna körs på lördagar och söndagar. Om ni är intresserade av att få all information om barnträningar, skriva in era barn på intresselistan eller anmäla till en grupp så mailar ni till fredrik@kroppslabbet.se.

Kroppslabbet är officiell

CrossFit Affiliate

adminGrupper