Preliminärt tidsprogram:
10.30 Dörrarna öppnas!
11.00 Genomgång och start av stage 1 och dagens första tävlande drar igång tävlingen.
14.00 Genomgång och start av stage 2, alla ninjor får ytterligare en chans att visa upp sig. Nu på en ännu svårare bana.
17.00 Genomgång och start av stage 3, de 25 bästa atleterna (var av minst fem tjejer) kör den tredje banan.
19.00 Genomgång och start av stage 4, finalen! Detta vill ni inte missa. De 10 bästa atleterna (var av minst två tjejer) får chansen att visa alla i publiken hur starka och duktiga de är i denna mäktiga finalbana.
20.00 Prisutdelning

NYHET:
I år kommer det att finnas en speed-course i vår stora Crossfit-box. Alla som har löst startbiljett till huvudtävlingen kommer att få tre försök på sig att sätta den snabbaste tiden för dagen. Dessa försök får man göra när man vill fram till klockan 18.00. Priser till bästa tjej och bästa kille.

Tävlingsinformation:
Kroppslabbet Ninja VI är inspirerad av den Japanska TV-showen Sasuke (Ninja Warrior).
Tävlingen är uppdelad i fyra banor (stages) med stegrande svårighetsgrad.
Samtliga deltagare kommer få chansen att prova sina färdigheter i både stage 1 och stage 2.
Därefter slås resultaten från de två första banorna ihop och de 25 bästa går vidare till stage 3 (varav minst fem tjejer). De tio bästa från stage 3 (varav minst två tjejer) får till sist göra upp om totalsegern i den svåra finalbanan, stage 4.

Stage 1: En rolig bana som alla har en möjlighet att klara då den inte ställer så höga krav på styrka utan mer fokuserar på balans, kroppskontroll och mod.

Stage 2: Denna bana är något tuffare än stage 1, här får deltagarna bevisa att de har vad som krävs för att ta sig vidare i tävlingen. Balans, greppstyrka och överkroppsstykra sätts på prov.

Stage 3: Denna banan är så lurig och tuff att endast ett fåtal, de allra bästa ninjorna, kommer klara sig igenom den felfritt. Flera spektakulära Ninja Warrior hinder ska bemästras.

Stage 4: Finalen! Om stage 3 var svår så blir såklart stage 4 svårare! Här kommer finalisterna gå igenom en lång rad krävande hinder, likt tidigare år så gäller omedelbar eliminering vid första missen. Det är nu en värdig vinnare kommer att utses som Kroppslabbets Ninja-mästare.

Mat:
Korv med bröd och mackor med mera kommer finnas till försäljning under hela dagen på Labbet. Alternativ på närliggande restauranger och matbutiker kommer finnas om ni önskar ta er ut själva.

Pris och priser:
Startavgiften är 495 kr, man köper biljett via formuläret nedan. Då ingår även tre försök på vår speedcourse.

Ett välfyllt prisbord kommer finnas med fina priser från våra sponsorer. Alla som är med och tävlar kommer ha möjlighet att få ta del av dem i en utlottning som kommer äga rum efter stage 2.
De tre bästa tjejerna respektive killarna kommer att få lite extra grejer väl värda att kämpa om!

Boende:
Det kommer finnas ett begränsat antal sovplatser i våra egna och nära och käras boenden, är du intresserad av det så är det först till kvarn som gäller. Kontakta Jonas Nordmark för mer info om detta.

Publik:
Publik är välkomna under hela dagen och det finns kaffe och fika till försäljning.
Entré – 50:-/person

English:
Kroppslabbet Ninja VI is inspired by the Japanese TV-show Sasuke (Ninja Warrior).
The competition is divided in four stages, with increased severity.
All competitors get to run both stage 1 and stage 2.
After that the top 25 moving on to stage 3 and the top 10 from stage 3 moving on to the final stage, stage 4.

Food:
Hot dogs and sandwiches will be for sale inside Kroppslabbet. Guides to nearby restaurants could be handed out if you like to go out on your own.

Tickets:
Starting fee for the competition is 495 SEK. Please fill in the form below.

Travel and hotel:
Please contact jonas@kropplsabbet.se for more information if you have questions.

Kroppslabbet är officiell

CrossFit Affiliate

Fredrik DanielssonNinja VI