Barn & ungdomsträning

Nedan kan du läsa mer om utbudet vi erbjuder med träning för barn och ungdomar.
Om du är intresserad av att få extra information kring dessa träningar kan vi skriva in dig i vår maillista så du får all info kring aktuella datum och grupper.
Maila isåfall till fredrik@kroppslabbet.se


OCR & NINJATRÄNING

1-2 gånger per termin startar vi upp gruppträning för barn i åldern 5-14 år. Detta är grupper som kräver anmälan som görs direkt här via hemsidan.
Vi har även grupper för drop in och de hittar du i vårt schema när de är tillgängliga.

Svinga, hoppa, springa, balansera…
Här lär sig barnen allt som krävs för att ta sig igenom en hinderbana. Vi varvar lekar med hinderbanor och teori om träning.
Med roliga hinder och mjuka madrasser kan vi få barnen att våga lära sig saker som varken de själva eller du som förälder kanske trodde var möjligt!

”På Kroppslabbet är ingenting omöjligt!”


Grupper för våren 2020
Start vecka 3Vad innebär familjeträning?

Under vår familjetid kan du ta med dig dina barn och träna tillsammans med dem. Såklart är detta en tid då de som inte har barn kan träna på alla ytor där inget pass pågår.

Kolla gärna in vårt schema för att se så inget pass pågår i OCR-hallen om du tänkt leka med dina barn där.
Vi vill vara tydliga med att vi är en träningsanläggning så det krävs att barnen vet vart de kan röra sig utan att råka hamna i vägen för tunga vikter eller springande vuxna. Läs igenom våra regler för respektive sal som sitter uppsatta i vår entré och kolla in schemat för att hålla koll på pass och bokade grupper för den sal du tänkt träna i.

Barn får gärna vara med och träna i vår OCR-hall, Open gym-del samt vår Boulder-hörna men i vår Box är det endast vuxna som har tillträde.
Läs igenom våra regler som sitter uppsatta i vår entré eller fråga personalen på plats om du är osäker.

Kroppslabbet är officiell

CrossFit Affiliate

Fredrik DanielssonBarn/Ungdom