Bouldering

Vad är bouldering?

Bouldering är den enklaste formen av klättring. Du behöver varken rep, karbiner, repbromsar eller konstiga kilar. Med ett par skor och  krita är du redo att börja klättra!

Boulder kommer från det engelska språket och betyder klippblock, där man klättrar på klipp/stenblock med en crashpad under sig. Inomhus bouldrar man på väggar som inte är särskilt höga, höjden kan variera men max är cirka 4,5m.

Klättring på Kroppslabbet

Vi har flera duktiga personer som hjälper oss att bygga leder för såväl nybörjare som rutinerade klättrare. Dessutom har vi en Moonboard som erbjuder våra medlemmar oändligt många leder att ta sig an. Moonboard skapar möjligheter för klättrare världen över att klättra samma leder. Läs mer om Moonboard!

Hos oss på Kroppslabbet kan du hyra klätterskor från La Sportiva om du inte har egna att klättra med. Har du inte testat klättring tidigare finns det möjlighet att boka en första Intro-träff eller en mer omfattande personlig introduktion där vi går igenom grunderna för Bouldering.

För att klättra som icke medlem så behöver du sålänge det är en pågående pandemi att boka en plats innan du kommer.

Skicka oss ett mail till info@kroppslabbet.se för att boka en plats eller introduktion.

 

Bli medlem?

Ta ett steg mot ett hälsosammare och roligare liv ?
Läs mer om våra medlemskap här!
Du kan också göra en anmälan via formuläret så ses vi för en första Intro-träff där vi berättar lite mer om klättring, våra olika träningsformer samt visar dig runt i våra lokaler.

Boka en Intro-träff
Kroppslabbet är officiell

CrossFit Affiliate

adminBouldering