Bouldering

Vad är bouldering?

Bouldering är den enklaste formen av klättring. Du behöver varken rep, karbiner, repbromsar eller konstiga kilar. Med ett par skor och krita är du redo att börja klättra!

Boulder kommer från det engelska språket och betyder klippblock, där man klättrar på klipp/stenblock med en crashpad under sig. Inomhus bouldrar man på väggar som inte är särskilt höga, höjden kan variera men max är cirka 4,5m.

Klättring på Kroppslabbet

Vi bygger om problemen/lederna på väggarna kontinuerligt och du kan låna klätterskor när du vill klättra.
Vi bygger främst för att våra medlemmar som tränar OCR har möjlighet att komplettera sin träning.

Har du inte testat klättring tidigare finns det möjlighet att boka en första Intro-träff eller en mer omfattande personlig introduktion där vi går igenom grunderna för Bouldering.

Om du bara vill droppa in och klättra så går det fint under våra ordinarie öppettider. Enskilt tillfälle betalas på plats i kassan och vi rekommenderar att du kollar i vårt schema så inte väggen är uppbokad av något pass.
Vi har pass i salen på tisdagar, onsdagar och torsdagar vid kl.18.30 och klätterväggen används ibland i passen.

Om du vill klättra oftare går det fint att bli medlem. För att kunna nyttja väggen och de fria ytorna behöver du ett Open Gym-medlemskap. Antingen ett 10-kort eller ett månadsmedlemskap.

Skicka oss ett mail till info@kroppslabbet.se för att boka en plats eller introduktion.

Bli medlem?

Läs mer om våra medlemskap här!
Du kan också göra en anmälan via formuläret så ses vi för en första Intro-träff där vi berättar lite mer om klättring, våra olika träningsformer samt visar dig runt i våra lokaler.

Boka en Intro-träff
Kroppslabbet är officiell

CrossFit Affiliate

adminBouldering