Bouldering

Vad är bouldering?

Bouldering är den enklaste formen av klättring. Du behöver varken rep, karbiner, repbromsar eller konstiga kilar. Med ett par skor och  krita är du redo att börja klättra!

Boulder kommer från det engelska språket och betyder klippblock, där man klättrar på klipp/stenblock med en crashpad under sig. Inomhus bouldrar man på väggar som inte är särskilt höga, höjden kan variera men max är cirka 4,5m.

Klättring på Kroppslabbet

Vi har flera duktiga personer som hjälper oss att bygga leder för såväl nybörjare som rutinerade klättrare. Dessutom har vi en Moonboard som erbjuder våra medlemmar oändligt många leder att ta sig an. Moonboard skapar möjligheter för klättrare världen över att klättra samma leder. Läs mer om Moonboard!

Hos oss på Kroppslabbet kan du både hyra och köpa klätterskor från La Sportiva samt krita och kritpåsar. Har du inte testat klättring tidigare finns det möjlighet att boka en personlig introduktion där vi går igenom grunderna.
Skicka ett mail till info@kroppslabbet.se för att boka!

 

Bli medlem?

Ta ett steg mot ett hälsosammare och roligare liv ?
Läs mer om våra medlemskap här!
Du kan också göra en anmälan via formuläret så ses vi för ett kort möte där vi berättar lite mer om klättring, våra olika träningsformer samt visar dig runt i våra lokaler.

Boka din ”No Sweat – Intro”
Kroppslabbet är officiell

CrossFit Affiliate

adminBouldering