Grupper

Boka Kroppslabbet

Vi tar varje år emot ett gäng med grupper som alla har olika förutsättningar. Oavsett om det ska vara ett Ninjakalas för 9-åringen eller ett svettigt träningspass för fotbollslaget tar vi emot grupper flera dagar i veckan.
För bokning av kompisgäng och barnkalas så har vi möjlighet att ta emot bokning på fredag eftermiddag samt lördagar 13.30-15.00.

Nedan kan du läsa lite mer specifikt om de grupper vi erbjuder.Företag & kompisgäng

Ta med kollegorna från jobbet eller föreningen på ett träningspass anpassat för just er. Vi delar gärna med oss av vår kunskap inom CrossFit, hinderteknik, klättring eller funktionell träning i allmänhet.

Efter träningspasset finns möjlighet att testa hinder i vår OCR-del och klättring i Bouldering-hörnan om ni önskar det. Vi kan även värma på bastun så ni kan hänga kvar och umgås en stund efter avslutat pass.

För mer info och bokning: info@kroppslabbet.se

Barnkalas

Ett barnkalas på Kroppslabbet är alltid uppskattat och vi tycker det är superkul när barn kommer i rörelse. Ett kalas pågår i 1.5 tim där vi tar en kort fikapaus mitt i för att ladda upp med energi.

Vi startar med enklare uppvärmning och lekar. När barnen blivit varma i kläderna tar vi oss an hinderbanorna vi byggt upp. Våra instruktörer är alltid med under hela kalaset och försöker alltid få varje barn att känna sig som en superhjälte för en dag.Fika tar man med själv då alla har olika önskemål om vad som ska serveras.

Pris: 1995:-, upp till 15 barn
Extra barn: 195:-/barn

För anmälan och mer info: info@kroppslabbet.se

Kroppslabbet är officiell

CrossFit Affiliate

adminGrupper